Kezdőlap Céginfó Akciók Szervíz Kapcsolat
 
Téligumi akció 40-50%

breitling replica~replica watches`rolex replica

Alkatrész:         +36-1-278-24-44 

Munkafelvétel: +36-20-293-1663

Munkafelvétel: +36-20-936-5651

Szerviz email: szerviz@mjcar.hu

Légrugó info: +36-20-622-2653

Légrugó email:legrugo@mjcar.hu


Cím: 1211 Budapest, (Csepel) Posztógyár u. 8

 

Tuning alkatrészek

Minőségi M-Power Digitális Tuningbox Chiptuning box Diesel Autókba !

Új digitális chiptuningbox inteligens megoldás autónk teljesítménynövelésére. Fap –os azaz részecskezűrő -vel szerelt autóknál kizárólag már csak ez alkalmazható. Felejtsünk el minden elavult régimódi OBD komputer szétnyitós ki beforrasztós chip tuningot.

 

Mit is jelent a digitális chiptuning box ??

A digitális tuningbox egy egyedileg programozható elektronikai egység. Ami kizárólag gyári csatlakozóval kapcsolódik a motorhoz. Nincs szükség végleges fizikai és nem fizikai módosításra. Ön nem veszti el autója garanciáját. És bármikor eredeti állapotra lehet vissza alakítani. Egy számítógép segítségével a helyszínen az autó tulajdonosának igényeihez valamint az adott konkrét autó műszaki állapotához és futásteljesítményéhez lehet hangolni a digitális chip tuningbox -ot. Mindenki maga választhatja, meg hogy milyen tartományban milyen nyomaték és milyen teljesítmény álljon rendelkezésére. Személyre szabott programmal lehet feltölteni a chiptuning -boxot. Ön megadja, hogy főleg milyen fordulatszám tartományban és gázpedálállásnál használja a motort, városban inkább vagy autópályán, és azt is meghatározhatja, hogy a fogyasztáscsökkenés vagy inkább a maximum teljesítmény legyen a lényegesebb. A chip tuningbox -ra ezután felkerül a tuning program melyet a tesztvezetés követ. A teszt során elvégezzük a még szükséges finomhangolást.

 

Mérhetően csökkenő fogyasztás " fogyasztáscsökkentő elektronika "


Hozzáteszem nem csak a teljesítménynövelést, hanem sok esetben még fogyasztás csökkenést is vásárol, tuningboxainkkal. Leginkább a Commonr Rail - modelleknél, azaz legtöbb új diesele autónál mérhető jelentős fogyasztás csökkenés, egyes esetekben akár 2-3 liter is főleg nagy köbcentis automataváltós modelleknél, átlagban azonban olyan. 0,5-1 literes fogyasztás csökkenés tapasztalható.

 

Termékeink árérték kategóriája kiemelkedő, megbízhatóságára pedig a gyártó 12 éves működése a bizonyíték.

Az Mj-car mindig csak akkora teljesítményt ad hozzá autójához, ami még nem jelent túlzott megterhelést a gépjárművének. Chip Tuning-box ainkal minden esetben a gyári határértéken belül maradunk, továbbá ha termékünk tesztelés után mégsem nyerte el tetszését nyomtalanul eltávolítható, mivel legtöbb termékünket gyári csatlakozóval forgalmazzuk.

 

Chip Tuning dobozaink intelligens elektronikai egységgel vannak szerelve,Bosch, Siemens, Lucas, stb… befecskendezőszivattyúval felszerelt gépjárművek esetében optimalizálja az üzemanyag-befecskendezést, így biztosítva az egyes modelleknél akár 60 lóerős többletteljesítményt. A Common Rail motoroknál, a vezérlési egység újraszámítja a szükséges töltési nyomást ill. a befecskendezési mennyiséget, és precízen hozzá igazítja a többletteljesítményhez az eredeti, tárolt jelleggörbéken keresztül. Így tud működni a kímélő motor tuning.

 

 

Szakértő kollégáink elérhetőségeinken állnak rendelkezésére!

 

 

Mj-car autószerviz csepel 

 

Mercedes szervíz, BMW szervíz, Mini szervíz, Mercedes BMW Mini alkatrész diagnosztika
Minden jog fenntartva! © 2004-2010 - MJ-Car Kft. Honlapkészítés